Mindfulness workshops online i mars

Tillfällen att öva medveten närvaro, koncentration och insikt, för alltid med sig en uppfriskning, förnyelse och omvandling. Under våren kommer jag bli mer aktiv med att leda evenemang både på svenska genom Hjärtats Glädje och på engelska genom Sun of Wisdom.

Här är lite input om undervisning och guidade meditationer från retreaten Sakta ner, Släpp taget och Upplev stundens under i november 2020 som genomfördes i samarbete med Mundekulla retreatcenter.

Lugnt, intressant, mycket innehållsrikt, Jerker lyckades prata om mycket och hålla intresset vid liv.

Jerker förmedlade så mycket klokskap och mycken levnadsvisdom. Allt som sades framfördes på ett mycket accepterande och varsamt men ändå självklart sätt.

“Varsamma och berikande. Jerkers röst är lugn och behaglig.”

Mycket fina och rogivande. Fått upp mitt intresse för att utöva vidare på egen hand på morgonen.

Jag fortsätter att erbjuda inlägg med meditationer och undervisning utan kostnad här och börjar även erbjuda sessioner mot kostnad. Hjärtats Glädje är registrerad som verksamhet och är F-skatt och moms pliktig. Sakta men säkert kommer jag också göra mig tillgänglig att resa för att leda kvällar, dagar och retreater i landet.

I mars kommer två introduktions sessioner erbjudas online via Zoom för de som ännu inte känner till eller provat på så mycket medveten närvaro eller meditation. Det kommer handla om ett mänskligt välmående och inte trosföreställningar behövs. Kostnad för en session 150 kr (inkl. moms) och sessionen kommer genomföras på Zoom. Mer information och anmälan här! Den 30 mars kl.18:30-20:00, finns fortfarande tillgänglig.

Det kommer också ges tillfälle för de som vill antingen förnya eller fördjupa sitt utövande att delta i tre sessioner tre veckor i rad, utforskande. Kostnad för tre sessioner 450 kr (inkl. moms). Alla sessioner kommer genomföras på Zoom. Mer information här! Anmälan är inte längre öppen för denna serie, men den kommer återkomma under hösten.

Dela gärna med dig av dessa tillfällen till vänner och familj som skulle vara intresserade. Poster kan laddas ner och delas!

Välkomna! Glada hälsningar Jerker

efter någon minut är ljud och bild något ur sync – har inte upptäckt ett sätt att åtgärda detta än…

Publicerad av jem_chanphapho

Startades av Jem (Chan Phap Ho) Fredriksson, våren 2020 med inspirationen att dela meditation och undervisning i medveten närvaro grundad i Thich Nhat Hanhs Plum Village tradition. Jems erfarenheter och omvandling i livet genomsyrar Hjärtats Glädjes sida och evenemang. Jem är Dharma lärare sedan 2010 och Qigong lärare sedan 2020.

En tanke på “Mindfulness workshops online i mars

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: