Livestream och retreater

Välkomna till detta nya kapitel för Hjärtats Glädje! I våras erbjöd jag Introduktions och Utforskade workshops online, vilket deltagare uttryckte tacksamhet för.

Om utforskande: “Denna workshop rekommenderas varmt för många olika typer av behov, att testa på, att fördjupa, att vidmakthålla. Innehåller många fina och spridda moment som alla mynnar ut i läkande och mer närvaro i livet och vardagen. Materialet spelas dessutom in och kan återigen tittas på i efterhand.”

Introduktions workshopen gick av stapeln i fredags och livestreamades. Denna kommer ligga kvar på Hjärtats Glädjes YouTube kanal om du, familj eller vänner skulle vilja ta del. Utforskande del 1 blir av ikväll kl 19 via Hjärtats Glädje YouTube!

Dessa är en uppvärmning eller förberedelse för en Meditations retreat. Stanna upp och Släpp taget, jag leder på Helsingborg Buddhist Vihara och via Zoom helgen den 2-3 oktober, kl 10-16. Mer information och anmälan till denna här!

Detta format erbjöds också i våras och detta är en deltagares erfarenhet: Jag upplevde retreaten som mycket genuin, omsorgsfull, varm och kärleksfull. Balansen mellan sittande, liggande, gående övningar och mellan att vara stilla eller i medvetna rörelser var väldigt väl komponerat. Det blev aldrig spänt eller tröttande att öva i så många timmar tack vare variationen. Det känns verkligen att Jem har lång erfarenhet och ett djup i sin praktik som förmedlas så glädjefyllt och fint till oss.

I slutet av oktober erbjuds den enda övernattnings retreaten för terminen på Mundekulla retreatcenter, den 28-31 oktober med temat Kärlek – vi alla längar efter, som kombinerar meditation, daglig närvaro med undervisning och övningar om buddhismens 4 aspekter om kärlek (som jag erbjudit video bloggs om tidigare) inspirerat av Boddhisattvor (uppvaknade varelser som hjälper andra). Välkomna att delta i denna retreat där min käresta Emma Dinmali också kommer erbjuda TRE (Tension/Trauma Release Excersises). För mer information och anmälan!

Här är en erfarenhet från vårens retreat på Mundekulla: “Jem är en otroligt fin människa som leder meditationer och övningar på ett fantastiskt sätt. Han delar med sig av sin stora kunskap på ett ödmjukt och varsamt sätt. Vi sitter alla som tända ljus och lyssnar på allt han förmedlar och han låter hela tiden oss som deltar vara i fokus. Hans förmåga att lyssna och se oss alla är så fint och fyller mig verkligen med värme. Kan varmt rekommendera hans retreats, jag kommer absolut att åka igen.

Välkomna att resa med mig i Hjärtats Glädje _()_ Jem / Chan Phap Ho

Om du vill göra en donation, frivillig gåva från hjärtat till Jem och Hjärtats Glädje kan detta göras: via Swish: 072 044 7897, eller PayPal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=RZRA2MHASW5V2

Publicerad av jem_chanphapho

Startades av Jem (Chan Phap Ho) Fredriksson, våren 2020 med inspirationen att dela meditation och undervisning i medveten närvaro grundad i Thich Nhat Hanhs Plum Village tradition. Jems erfarenheter och omvandling i livet genomsyrar Hjärtats Glädjes sida och evenemang. Jem är Dharma lärare sedan 2010 och Qigong lärare sedan 2020.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: