Fira det vackra som varit

Det har varit av stor glädje att delta i Mundekulla Festivalen de tre senaste åren. Vackra möten och vänskaper har uppstått. I år och till 25-års jubileum 2023 har Peter Elmberg även bjudit in mig och min fru Emma Dinmali att vara med i utformandet av festivalen.

Det är också en ynnest att få dela mig av livskonster i nuet som alla bidrar till mer lycka och välmående i livet. Så här i slutet av året känns det bra att minnas och fira det vackra som burit oss hit, men även det som våra utmaningar bidragit till. På så sätt kan dessa erfarenheter integreras, vi kan näras och levandegöra det vackra vi varit med om. Livet lyfter oss framåt!

En aspekt av Mindfulness är att komma ihåg och så här under de korta dagarna hjälper det att komma i kontakt med ljuset och värmen inombords. För att bidra till detta vill jag här dela två inspelningar från i festivalen 2021:


Må denna dag och det nya året bringa mer glädje, frid, kärlek och frihet till dig och till världen.

Publicerad av jem_chanphapho

Startades av Jem (Chan Phap Ho) Fredriksson, våren 2020 med inspirationen att dela meditation och undervisning i medveten närvaro grundad i Thich Nhat Hanhs Plum Village tradition. Jems erfarenheter och omvandling i livet genomsyrar Hjärtats Glädjes sida och evenemang. Jem är Dharma lärare sedan 2010 och Qigong lärare sedan 2020.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: