HEM

Retreat i Påsk på Mundekulla retreatcenter: Modet att Möta Lycka och Lidande

Följ med oss på en tre dygns resa, där vi på olika sätt och med olika övningar närmar oss lidande inombords i form av sensationer, känslor, tankar och minnes som blockerar oss, som när de närmas och tas om hand frigör potential för lycka och välmående. Vi kommer också nära glädje, samhörighet, lugn och andra aspekter av lycka under vår tid tillsammans. Varmt välkommen!

Mer information och anmälan här!


Mindfulness i ett aktivt liv – Digital kurs – Nu tillgänglig!

Med denna kurs vill jag dela med mig av kvalitéer och potentialer av mindfulness övandet. Den är tillgänglig för alla oberoende av tidigare erfarenhet och perspektiv i livet. Kursen med undervisning, instruktioner och guidade övningar hjälper oss nära den uppmärksamma närvaron som redan finns i oss. Läs mer och köp kursen här!

Nedan kan du få tillgång till tillfällig rabattkod för denna kurs genom att skriva upp e-post adress och ta del av Hjärtats Gåvor varje månad.


Hjärtats Vågor, fullt av insikter, erfarenheter, undervisning och meditation…

Vill du få tillgång till mer material, inspiration och insikter från Jem och Hjärtats Glädje?

Nu har du chansen att lägga till dina kontaktuppgifter för att ta del av månadsbrevet Hjärtats Vågor (e-post meddelande via MailChimp). Nu får du även tillgång till en nyinspelad special delning av Jem, Mindfulness gåvor i mitt liv. Dessutom erbjuds 100 kr rabatt på den nya kursen Mindfulness i ett Aktivt Liv.


Loving Food – a new offering

Welcome to a new initiative which offers a guide and inspiration to mindful and joyful cooking. Hope it will motivate you. Off course it is marinated in the path of love and understanding!

För att ta del av fler av Jem´s blogg inlägg, klicka här: jem_chanphapho