Bröllopsfirande för Emma och Jem, 24/9 2022

förlovning vid havet med rosenblad från kolonin

Vikens hemgård ligger strax norr om Helsingborg och adressen är Hemgårdsvägen 6, 263 41 Viken.

När ni kommer fram finns det flera parkeringsplatser utanför och ännu fler vid kyrkan som ligger en liten bit ifrån.

Om man åker kommunalt kan man ta buss 220 till hållplatsen “Vikens centrum” från Höganäs eller Helsingborg och det tar 5 min att promenera sista biten.

För frågor kan du kontakta oss per telefon, e-post: jem.cph.2020@gmail.com eller Messenger.

glädje och kärlek i livet

Välkommen att fira kärleken med oss!

Om du/ni vet att ni kommer vore det fantastiskt att få reda på det så snart som möjligt, sista datum för att OSA är dock 2/9.

Välkomna kl. 15.00 att landa i lokalen, hänga av dig, få något att dricka och möta andra härliga människorna som anlänt.

Kl. 15.30 öppnas dörrarna till stora salen och ni välkomnas in till Bröllopsceremonin.

Middagen kommer att serveras i samma sal och det blir en paus efter ceremonin för lite ommöblering. Då finns tid för ex mingel, vila på den lilla gräsmattan utanför eller att ta en promenad vid havet.

Middagen och tårtan kommer att vara vegansk och glutenfri. Dryck kommer vara alkoholfri. Säg till om du är allergisk mot nötter eller något annat som vi behöver veta.

Välkommen att erbjuda ett tal, en sång, en skål eller annat under kvällen. Vi är så glada att Anna Rasmussen och Peter Elmberg kommer att vara våra Ceremonimästare under kvällen. Om du vill erbjuda tal eller sång, kontakta dem via e-post: anna.avin@outlook.com – senast den 17 september. Max 4 minuter för varje framförande. Om du önskar något speciellt angående ljud kan du kontakta Kenneth som bidrar med sin ljudanläggning och mikrofoner. Hans e-post: saxnisse@gmail.com och tel: 046-12 60 64.

Samåkning: För er som reser långväga har vi skapat en privat facebook grupp där ni kan hitta varandra för samåkning och kanske boende också. Det är bl a några som åker från Stockholm och några från Göteborgsområdet och ett gäng från Öland.

Boende: Den privata facebook gruppen kan också användas för behov och erbjudanden kring boende. Vi kommer själva att bo i ett rum på Hamnkrogen i Viken B&B från lördag till måndag.

Vi kommer att vara kvar i Viken ett par dygn och tänker oss brunch den 25 september vid kl 11 för alla som har lust. Det vore härligt att få en extra stund att hänga tillsammans och kanske vi har picknick på stranden eller ses på ett café i hamnen då, beroende på väder. Vid kl 10 tar vi tacksamt emot hjälp att flytta bord och stolar samt samla ihop våra saker från Hemgården.

Den största gåvan är att du/ni kommer till denna ceremoni och firande. Om önskan finns att erbjuda en present också, finns en lista på saker som skulle förgylla våra liv här!

Vi är så glada att du/ni vill vara med och fira denna stora dag med oss!

%d bloggare gillar detta: