7 Veckor med Livskonst i Nuet – digital kurs

Deltagares erfarenheter med denna kurs och utvecklingsresa:

För mig var det något jag hade med mig under 7 veckor som en slags vän. Jag togs med på en resa med undervisning som var varierad och givande på många olika sätt. Både härligt och utmanande. Mycket att smälta under varje vecka så jag kommer att gå tillbaka och begrunda undervisningen och göra meditationer och övningar igen.

”Mycket fin genomtänkt i ord och känsla, generös, man kan lägga sig på en nivå man själv väljer, gå riktigt djupt el spara o gå långsammare fram vilket kändes bra, utan prestationskrav.”

Välkomna till denna djupgående och förankrade resa in i dig själv och livets gåvor! Denna resa erbjuder många meditationer och övningar, som bidrar till vår växande förståelse, vilket leder till ökad glädje, frid och kärlek i våra liv. De erbjuder även praktiska sätt att förhålla oss till situationer i livet på ett vänligt och vaket sätt. Undervisning förmedlar kärlek och förståelse på ett sätt att vår energi tilltar och livets små hinder kan manövreras smidigare. Vi börjar hitta ett nytt perspektiv och sätt att förhålla oss. Genom att ta del av denna resa ger du dig också ett tillfälle att se dig själv klarare, vilket kommer hjälpa din läkning och utveckling.

Denna kurs finns nu tillgänglig för dig att delta i och du kan anmäla dig när det passar dig. Materialet kan laddas ner så att du kan lyssna, öva och påminna dig själv när du vill och behöver. Efter anmälan skickas länk till sida med material ut 7 fredagar i rad.

Varje vecka kommer ett särskilt fokus erbjudas och dess titlar är:

Vecka 1: Andas, Ler, Lever

Vecka 2: Tacksamhet vilken gåva

Vecka 3: Smärta och utmaningars värde

Vecka 4: Den inre ön av stillhet

Vecka 5: Den inre gemenskapen

Vecka 6: Min gåva till livet

Vecka 7: Mina relationer

Varje vecka i denna sju veckors resa kommer Jem (Chan Phap Ho) erbjuda:

  • inspelad undervisning på respektive tema med reflektioner och insikter (20 – 30 min video)
  • guidad meditation (20-30 min, ljud eller video)
  • kortare övningar som kan användas under dagen (ljud eller video)
  • en kalligrafi med inspiration till temat
  • svar på frågor via e-post

Ett bra sätt att gå igenom denna resa är att lyssna på undervisning och följa upp den med den guidade meditationen. Därefter kan den guidade meditationen användas dagligen under veckan för att den ska ta rot inom dig och hjälpa din omvandling. I slutet av helgen kan det vara hjälpsamt att lyssna och prova på övningarna för första gången. Dessa kan göras en eller ett par gånger varje dag för att dess effekter ska skina igenom under din vecka.

Frågor eller funderingar som uppstår under veckan kan du skriva och skicka i e-post, så får du reflektioner och erfarenheter tillbaka. Om många allmänna frågor kommer in kommer en video spelas in för att bemöta dessa.

Varje vecka erbjuds tillfälle att lyssna och öva upp till en timme om dagen, men hur mycket tid du investerar i detta utforskande, styrs utifrån din livssituation. Bild på kalligrafin för veckan kan vara bra att ha tillgänglig, då det påminner och inspirerar övandet för veckan. Det är en omfattande material, som kan erbjudas tack vare många års övning i livskonst i nuet (the art of mindful living).

I denna kurs inkluderas dessutom:

  • en individuell session (60 min online eller i person; antingen Lyssnande och reflekterande, eller Läkande session, läs mer om dessa här, VÄRDE 600kr)
  • en original kalligrafi med ditt favorit citat från kursen (A4 – skickas hem, VÄRDE 100kr)

Vid ett tillfälle under kursen då det skulle kännas värdefullt att få tid i en individuell session, kontaktar du mig så bokar vi in det.

Vid slutet av kursens gång får du dessutom välja en av kalligrafierna som använts. Detta original kan hängas upp hemma eller på arbetet för att minnas den resa du företagit dig, som du givit dig själv, så att dess gåvor kan fortsätta att uppenbaras och berika ditt liv.

Detta omfattande utforskande med Jem som guide är möjlig tack vare mycket tid, energi, omsorg och kärlek i att förbereda materialet. Utforskandet löper under en 7 veckors period och kan erhållas mot en investering om 2.450 kr (inkl. moms). Materialet börjar görs tillgängligt första fredagen efter betalning skett.

För att anmäla dig gör betalning med Swish: 070-7389849, Meddelande ”7 veckor” och fyll i formuläret nedan. Om du vill betala genom banköverföring, skriv detta under Övrigt i anmälan, så skickar jag konto uppgifter. Om du vill ha kvitto, notera detta under Övrigt så tas detta omhand. Hjärtats Glädje bedrivs som enskild näringsverksamhet av Jem (Jerker Fredriksson) och är F-skatt och moms pliktig.

Om du skulle vilja ta del av kursen men har frågetecken kring kostnaden, skriv en rad under Övrigt i anmälan så utforskar vi din situation.

Anmälnings formulär:

%d bloggare gillar detta: