Walk with me

Välkommen till denna flashmob gående meditation. Hösten 2022 kommer det bli ett tillfälle varje månad att ta medvetna steg tillsammans i Helsingborg, på söndagar 11/9, 16/10, 13/11 & 11/12 kl 15-16. Det är bara att komma.

Vi samlas i cirkel vid Kärnan och sjunger ett par sånger. Vi går i kontakt med jorden och livet i medveten närvaro från Kärnan genom parken och terrasstrapporna, ner längst gågatan fram till Stadsparken. Vi samlas i en cirkel igen för en kort delning och avslutning.

Evenemang läggs även ut på Hjärtats Glädjes Facebook sida.
Vi går varken för eller emot någon eller något. När vi går kommer vi i kontakt med de kvalitéer vi vill odla i våra liv, samt bidra till andra och vår värld.


Denna gående meditation inspireras av och tillägnas min lärare Zen mästaren och Fredsmäklaren Thich Nhat Hanh (Thay). Thay uppmanar oss att gå som om vi kysser Moder jord med varje steg. Att det finns inte någon väg till lycka, utan lycka är vägen.
Vi går i tystnad, utan banderoller, i samhörighet med varandra och andra varelser.
Detta kommer vara ett återkommande evenemang, även om plats och tid kommer variera. Det kommer bli av en gång i månaden och framtida tillfällen kommer också läggas till som evenemang här.

%d bloggare gillar detta: