Walk with me

Välkommen till denna flashmob gående meditation som ofta arrangeras i centrala Helsingborg, inklusive den 20/2 kl 11:30-12:30, 20/3 12-13, 24/4 kl 11-12 och 15/5 kl 12-13. Det är bara att komma. Evenemang läggs även ut på Hjärtats Glädjes Facebook sida. Vi samlas i cirkel och sjunger ett par sånger. Vi går i kontakt med jorden och livet i medveten närvaro från Kärnan, genom parken, ner för terrasstrapporna, längst gågatan till Stadsparken. Som avslutning samlas vi i cirkel för sång och kort check-in.
Vi går varken för eller emot någon eller något. När vi går kommer vi i kontakt med de kvalitéer vi vill odla i våra liv, samt bidra till andra och vår värld.


Denna gående meditation inspireras av och tillägnas min lärare Zen mästaren och Fredsmäklaren Thich Nhat Hanh (Thay). Thay uppmanar oss att gå som om vi kysser Moder jord med varje steg. Att det finns inte någon väg till lycka, utan lycka är vägen.
Vi går i tystnad, utan banderoller, i samhörighet med varandra och andra varelser.
Detta kommer vara ett återkommande evenemang, även om plats och tid kommer variera. Det kommer bli av en gång i månaden och framtida tillfällen kommer också läggas till som evenemang här.

%d bloggare gillar detta: