7 Veckor med Livskonst i Nuet – digital kurs

Välkomna till denna djupgående och förankrade resa in i dig själv och livets gåvor! Denna resa erbjuder många meditationer och övningar, som bidrar till vår växande förståelse, vilket leder till ökad glädje, frid och kärlek i våra liv. De erbjuder även praktiska sätt att förhålla oss till situationer i livet på ett vänligt och vaket sätt. Undervisning förmedlar kärlek och förståelse på ett sätt att vår energi tilltar och livets små hinder kan manövreras smidigare. Vi börjar hitta ett nytt perspektiv och sätt att förhålla oss. Genom att ta del av denna resa ger du dig också ett tillfälle att se dig själv klarare, vilket kommer hjälpa din läkning och utveckling.

Deltagares erfarenheter med denna kurs och utvecklingsresa:

“Mycket fin genomtänkt i ord och känsla, generös, man kan lägga sig på en nivå man själv väljer, gå riktigt djupt el spara o gå långsammare fram vilket kändes bra, utan prestationskrav.”

För mig var det något jag hade med mig under 7 veckor som en slags vän. Jag togs med på en resa med undervisning som var varierad och givande på många olika sätt. Både härligt och utmanande. Mycket att smälta under varje vecka så jag kommer att gå tillbaka och begrunda undervisningen och göra meditationer och övningar igen.

Denna kurs finns nu tillgänglig för dig att delta i och du kan anmäla dig när det passar dig. Materialet har tillgång till från dess så att du kan lyssna, öva och påminna dig själv när du vill och behöver. Vid köp av kursen skickas länk till materialet. Du kan gå igenom kursen i din egen takt, med att göra det under en 7 veckors period hjälper integrering och omvandling att ske.

Varje vecka erbjuder ett särskilt tema:

Vecka 1: Andas, Ler, Lever

Vecka 2: Tacksamhet vilken gåva

Vecka 3: Smärta och utmaningars värde

Vecka 4: Den inre ön av stillhet

Vecka 5: Den inre gemenskapen

Vecka 6: Min gåva till livet

Vecka 7: Mina relationer

Varje del av denna sju dels resa erbjudas:

  • inspelad undervisning på respektive tema med reflektioner och insikter (20 – 30 min video)
  • guidad meditation (20-30 min, ljud eller video)
  • kortare övningar som kan användas under dagen (ljud eller video)
  • en kalligrafi med inspiration till temat
  • svar på frågor via e-post

Ett bra sätt att gå igenom denna resa är att lyssna på undervisning och följa upp den med den guidade meditationen. Därefter kan den guidade meditationen användas dagligen under veckan för att den ska ta rot inom dig och hjälpa din omvandling. I slutet av helgen kan det vara hjälpsamt att lyssna och prova på övningarna för första gången. Dessa kan göras en eller ett par gånger varje dag för att dess effekter ska skina igenom under din vecka. Du väljer givetvis själv hur och när du tar till dig materialet.

Frågor eller funderingar som uppstår under veckan kan du ställa genom formuläret som finns på kursens huvud sida, så får du reflektioner och erfarenheter tillbaka.

Varje vecka erbjuds tillfälle att lyssna och öva upp till en timme om dagen, men hur mycket tid du investerar i detta utforskande, styrs utifrån din livssituation. Bild på kalligrafin för veckan kan vara bra att ha tillgänglig, då det påminner och inspirerar övandet för veckan. Det är en omfattande material, som kan erbjudas tack vare många års övning i livskonst i nuet (the art of mindful living).

Detta omfattande utforskande med Jem som guide är möjlig tack vare mycket tid, energi, omsorg och kärlek i att förbereda materialet. Kursen kan erhållas mot en investering om 1750kr (inkl. moms).

Här finner du denna kurs i butiken Hjärtats Gåvor!

Länk till materialet kommer med bekräftelse e-post meddelande när du betalat i kassan.

Om du vill betala för kursen på annat sätt än med kort via butiken skicka ett meddelande i formuläret nedan. Om du skulle vilja ta del av kursen men har frågetecken kring kostnaden, skriv en rad i formuläret nedan, så utforskar vi din situation. Hjärtats Glädje bedrivs som enskild näringsverksamhet av Jem (Jerker Fredriksson) och är F-skatt och moms pliktig.

%d