Vecka 6 – Mina gåvor till Livet

Min lärare har uppmanat oss att i svåra situationer inte gå in i hopplöshet och förtvivlan. Vi kan agera. Denna vecka utforskar vi våra handlingar, våra gåvor till Livet. De fortsätter oss och sprids som ringar på vatten. Vi får tillfälle att reflektera och öva på att agera från vår längtan och djupa drivkraft.

Som vanligt kan det vara hjälpsamt att börja lyssna på undervisningen. Om du har en anteckningsbok eller papper med dig kan du skriva ner om det är något särskilt som berör. Du kan givetvis gå tillbaka till undervisningen senare och det är hjälpsamt att vara öppen och receptiv att ta emot budskapet och energin.

Bryt varor och automatik i livet. Vad tänker, säger och gör jag?

Den inspelade meditationen kan vara bra att lyssna på varje dag om du har tid och utrymme. Det är en guidad djupavslappning, som bäst görs liggandes.

en ihågkomst om livets dyrbarhet och förgänglighet

Det kan vara vettigt att låta undervisning och meditation landa in i dig ett par dagar innan du börjar med övningen. Det är upp till dig och dessa tre element stödjer varandra, så följ din inspiration och glädje i att öva.

Veckans kalligrafi:

Du får gärna ladda ner detta material så att du har det tillgängligt när det passar dig. Om du har frågor eller funderingar som kommer upp under veckan, hör gärna av dig per e-post.

Med tillit – Jem

%d bloggare gillar detta: