Vecka 7 – Mina Relationer

Vi är inte isolerade, separerade individer, utan delar av en intrikat sammanlänkad helhet. I möten kan vi komma i kontakt med denna verklighet. Möten med oss själva, människor, djur, växter, naturen är att möta kosmos, som är både fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Vem möter vi i våra relationer? Vad möter vi i våra relationer?

Som vanligt kan det vara hjälpsamt att börja lyssna på undervisningen. Om du har en anteckningsbok eller papper med dig kan du skriva ner om det är något särskilt som berör. Du kan givetvis gå tillbaka till undervisningen senare och det är hjälpsamt att vara öppen och receptiv att ta emot budskapet och energin.

I tacksamhet för föräldrar, lärare, vänner och alla levande varelser.

Den inspelade meditationen kan vara bra att lyssna på varje dag om du har tid och utrymme. Det är en guidad djupavslappning, som bäst görs liggandes.

fyller oss med vackra relationer & omfamnar utmanande relationer

Det kan vara vettigt att låta undervisning och meditation landa in i dig ett par dagar innan du börjar med övningen. Det är upp till dig och dessa tre element stödjer varandra, så följ din inspiration och glädje i att öva.

tack, förlåt, släpp taget, smärta

Veckans kalligrafi:

Du får gärna ladda ner detta material så att du har det tillgängligt när det passar dig. Om du har frågor eller funderingar som kommer upp under veckan, hör gärna av dig per e-post.

Må du uppleva kärleksfull gemenskap – Jem

%d bloggare gillar detta: