Tjänster

Min person och närvaro är benstommen i vad jag erbjuder i alla evenemang och möten. Jag har mediterat i snart 30 år. Jag har varit buddhistisk munk i 18 år och har lång erfarenhet att undervisa mindfulness, meditation och Dharma till olika grupper. Jag har tränat qi gong under många år och utbildat mig till lärare nyligen. Dessutom har jag länge haft ett intresse av healing och blivit uppmanad av andra att använda mina händer mer.

Jag kan erbjuda alla dessa tjänster på svenska såväl som engelska.

Att dela med mig av min närvaro och erfarenhet för andras läkning och växt är en ynnest.

“Jem har en stark närvaro och en hjärtlig personlighet. Hans healing är mångfasetterad och lämnar en långvarigt effekt. Rekommenderas varmt.”  

This webinar was a true gem sharing by JEM. Intimate, warm and real. His healing journey was so beautiful to hear, very inspiring, not just a healing of the body, but a healing discovery of soul. Each session began with a guided meditation, and followed with JEMs talk. I will listen to these again and again. Thank you for sharing your heart with us!

Jerker/Jem är en otroligt fin människa som leder meditationer och övningar på ett fantastiskt sätt. Han delar med sig av sin stora kunskap på ett ödmjukt och varsamt sätt.

Individuella sessioner

I dessa närande möten använder jag djupt lyssnande, tillsammans med meditation och qi gong övningar, samt healing med händer på kropp och i energifält. Varje möte får sitt fokus utifrån vad stunden erbjuder med personens situation och behov. Läs mer!

Föreläsningar / Workshops

Jag har mycket erfarenhet att föreläsa under mina 10 år som Dharma lärare i konsten att leva ett lyckligt och fridfullt liv, till olika slags människor i olika sammanhang. Föreläsning kan kombineras med övningar samt frågor och svar. Workshops kan vara allt från 3 timmar till heldagar, då mer övningar och interaktion byggs in. Läs mer!

Retreater

Jag är glad att resa för att leda helg eller längre retreater för en grupp. Dessa kan vara mindfulness retreater, retreater med mer fokus på Buddhism och meditation, retreat/kurs med fokus på qigong. Min egen favorit och vad som verkar fungera väldigt bra är en kombination och integrering av dessa tre aspekter. Läs mer!

%d bloggare gillar detta: