Föreläsningar och Workshops

När jag föreläser om konsten att leva i medvetenhet är jag i samspel med de som är i rummet. Ingen föreläsning är den andra helt lik, men lugnet, klarheten och glädjen infinner sig alltid. Jag har föreläst regelbundet de senaste 12 åren och fick formellt en Dharmalärar överföring från min lärare Thich Nhat Hanh i Plum Village 2010. Jag har mer erfarenhet att föreläsa på engelska men mitt modersmål är svenska och det blir ett särskilt djup och klarhet som infinner sig. I en workshop kombineras undervisning med övningar och olika meditationer.

Denna workshop rekommenderas varmt för många olika typer av behov, att testa på, att fördjupa, att vidmakthålla. Innehåller många fina och spridda moment som alla mynnar ut i läkande och mer närvaro i livet och vardagen.

This series was inspiring, beautifully presented, deeply honest, and life affirming.

Jerker förmedlade så mycket klokskap och mycken levnadsvisdom. Allt som sades framfördes på ett mycket accepterande och varsamt men ändå självklart sätt.

Lugnt, intressant, mycket innehållsrikt, Jerker lyckades prata om mycket och hålla intresset vid liv.

“Mycket bra! Jerker pratade klokt, lugnt och kärnfullt.”

“Blir avslappnad bara av att höra Jerkers sätt att tala och av det lugn han utstrålar.”

En föreläsning eller workshop kan genomföras i många olika sammanhang och när jag erbjuder dem lägger jag alltid in någon mindfulness, meditations eller qigong övning. Jag har erfarenhet att undervisa på företag, i skola och universitet. Upplägg och innehåll kan utformas utifrån gruppen, organisationen eller företaget som bjuder in mig. Dessa evenemang kan arrangeras på plats eller online via Zoom. Några möjliga teman är: Livskonst i nuet; Meditation i rörelse; Låt glädjen flöda; Kärlek-vi alla längtar efter.

Ersättning för dessa uppdrag inkluderar rese, mat och logi kostnader samt arvode för genomfört evenemang. Detta arvode beror också på längd, antal deltagare och i vilket sammanhang föreläsningen eller workshopen genomförs. Hjärtats Glädje är en enskild näringsverksamhet som är registrerad för F-skatt och moms.

Om du är intresserad att diskutera vidare, fyll i kontakt formuläret nedan:

%d bloggare gillar detta: