Anmälan till evenemang

Välkomna till dessa online workshops i mars 2021:

Additional events are offered in English, please visit Sun of Wisdom.

Tisdag den 2 eller 30 mars  –  kl 18:30 – 20:00

Introduktion: 1,5 hrs för att lära sig om och prova på medveten närvaro (mindfulness), som en energi av uppmärksamhet, omsorg och vakenhet. Instruktioner och övningar kommer ge deltagare konkreta erfarenheter och sätt att ta med sig ökad närvaro i sina dagliga liv. Vi tränar oss i ett vaket och kärleksfullt sätt att leva våra liv. Vi kommer ha guidade och tysta stunder att komma tillbaka till andning och kropp. Vi kommer också börja utforska ett accepterande sätt att förhålla oss till känslor och tankar. Vi kommer utforska närvaro i rörelse och gåendes. Vi kommer utforska sinnesintryck som kan hjälpa oss att komma tillbaka till stunden, som en kort timeout. Välkommen att anmäl dig eller tipsa vänner och familj om dessa två separata tillfällen.

Kostnad per person och workshop: 150 kr inkl. moms. Betalnings alternativ: Swish: 072 044 7897 (endast betalning) , PayPal under anmälnings formuläret.

Information med inloggnings uppgifter kommer skickas några dagar innan workshopen äger rum. Välkomna!

Introduktions workshop

per person och tillfälle

150,00 kr

Tisdagar den 9, 16 och 23 mars – kl 18:30 – 20:00

Utforskande, 1,5 hrs vid tre tillfällen hjälper oss tillämpa medveten närvaro på ett djupare sätt. Första tillfället hjälper oss komma hem till oss själva och vi lär oss mer om meditation. Det andra tillfället erbjuder övningar och redskap att öva i vår dagliga tillvaro. Det tredje tillfället fokuserar på lyssnande, kommunikation och relationer. Basen av övningen är sätt att komma tillbaka till stunden, andning och kropp är goda punkter av fokus. Med närvaro kan vi förhålla oss annorlunda till livets böljningar. Vi kommer utforska tillgängliga villkor för vår lycka, samt tacksamhet. Att hantera obehagliga känslor, situationer och relationer kommer också att inkluderas. Välkommen att anmäla dig till dessa tre tillfällen. Om du inte kan delta live skickas inspelning ut i efterhand.

Kostnad per person för 3 tillfällen 450 kr inkl. moms. Betalnings alternativ: Swish: 072 044 7897 (endast betalning) , eller PayPal under anmälningsformuläret.

Information med inloggnings uppgifter kommer skickas några dagar innan workshopen äger rum. Välkomna!

Utforskande workshop serie

per person för alla tre sessioner

450,00 kr

Jerker (Chan Phap Ho) har mediterat i snart 30 år och varit med i Plum Village gemenskapen sedan 2002. Under åren som munk (2003-2020) har han deltagit och hjälpt leda retreater och workshops med sin lärare Thich Nhat Hanh och grupper av munkar och nunnor i Europa, Asien och Nordamerika. Åren 2016, 2018 och 2020 har han lett retreater och kvällar på svenska. Att dela utövandet och undervisningen på ett naturligt och pragmatiskt sätt med mycket paralleller till naturen inspirerar och berikar hans liv.

%d bloggare gillar detta: