Bjud in lugn och frid i ditt liv: en dag i medveten närvaro, söndagen den 18 april, kl 10-14

Jag har nyligen flyttat till Helsingborg och har redan två meditationcenters där jag kan undervisa. Detta är första gången jag leder en aktivitet på Helsingborg Buddhist Vihara. Jag är tacksam över Bhante Satimantas stöd och har i Bhante funnit en ny god vän på uppvaknandets vandring.

Denna dag kommer erbjuda oss undervisning i mindfulness (medveten närvaro) och hur mindfulness ger upphov till lycka. Vi kommer öva oss att tillämpa denna livsgivande energi i sittande, gående och måltids meditationer. Rörelser och djup avslappning kommer också att inkluderas. Konkreta sätt att bjuda in mer glädje och energi i vårt liv kommer erbjudas samt sätt att lugna, slappna av och hjälpa livskraften att flöda.

Om du anmäler till detta 4 timmars evenemang kommer du också få visst inspelat material och meditationer för att fortsätta utövandet.

Denna dag kan 7 personer delta med mig på plats. Rekommenderat bidrag för detta evenemang är 500 kr. Om du inte kan bidra denna summa eller vill bidra mer, skriv en rad i meddelandet i anmälan nedan. Du är välkommen!

Betalnings alternativ: Swish: 072 044 7897 (endast betalning) eller överföring till bankkonto (be om kontonummer i meddelande rutan i anmälan). Kostnad inkluderar moms, Hjärtats Glädje är en registrerad näringsverksamhet och är F-skatt och moms pliktig. Notera i meddelandet av anmälan om du vill ha kvitto.

%d bloggare gillar detta: