Fem Fantastiska Fredagar i juli

Välkomna till en timmes glädje och frid kl. 17 under juli via Zoom. Dessa fem tillfällen kommer erbjuda meditation, kort undervisning och mer meditation. De föddes ur en tanke att erbjuda en alternativ happy hour på fredag efter arbete. Ett sätt att avsluta veckan innan helgen tar vid, så att vi kan vara tillgängliga för livet. Vi provar på detta under semestermånaden juli då det också finns färre möjligheter att öva tillsammans.

Fokus för undervisning är de Fem Styrkorna: tilltro/förtroende; uthållighet/ivrighet; medveten/uppmärksam närvaro; koncentration; och insikt. Olika meditationsövningar inom Plum Village traditionen och Thich Nhat Hanhs undervisning kommer erbjudas, exempelvis guidad sittande meditation, gående meditation, djup avslappning och vidrörande av jorden. Varje tillfälle kommer inledas med sittande meditation. Kvaliteér som medveten närvaro, glädje, kärlek och frihet kommer näras. Vid tillfälle kommer vi också att öva konstruktiva sätt att närma oss våra svårigheter. Dessa tillfällen kommer inte erbjuda tillfälle för delning, men du kommer kunna kommunicera med mig och andra genom chat funktionen.

Jag kommer leda och sända från Helsingborgs Buddhist Vihara på Örebrogatan 32 , fredagarna den 2, 16 och 23.

Dessa evenemang är donations baserade. Donation eller Dana är ett sätt att öva generositet, att bidra till livsflödet, en gåva från hjärtat. Detta kan göras genom att Swisha Hjärtats Glädje (enskild näringsverksamhet, Jerker Fredriksson, som är registrerad för F-skatt och moms), Swish: 072 044 7897.

För att vara med kan du fylla i formuläret nedan, med email och datum, så får du en länk. Du kan anmäla dig till en, flera eller alla, på en gång eller löpande. Välkommen!

Fem Fantastiska Fredagar

%d bloggare gillar detta: