Introduktion till Mindfulness Workshop

Fredag den 3 september  –  kl 19:00 – 20:30

I denna worshop kommer du få ett smakprov och erfarenhet av medveten närvaro, denna energi och konstart, som hjälper oss hantera våra svårigheter och nära vårt välmående.

Denna workshop erbjuder 1,5 hrs för att lära sig om och prova på medveten närvaro (mindfulness), som en energi av uppmärksamhet, omsorg och vakenhet. Instruktioner och övningar kommer ge deltagare konkreta erfarenheter och sätt att ta med sig ökad närvaro i sina dagliga liv. Vi tränar oss i ett vaket och kärleksfullt sätt att leva våra liv. Vi kommer ha guidade och tysta stunder att komma tillbaka till andning och kropp. Vi kommer också börja utforska ett accepterande sätt att förhålla oss till känslor och tankar. Vi kommer utforska närvaro i rörelse och gåendes. Vi kommer utforska sinnesintryck som kan hjälpa oss att komma tillbaka till stunden, som en kort timeout. Välkommen att anmäla dig eller tipsa vänner och familj om detta tillfälle att nära och växa.

Denna workshop kommer erbjudas på plats i Helsingborgs Buddhist Vihara, Örebrogatan 32 och via Zoom. Material för att fortsätta och påminna oss om utövandet kommer också skickas ut efter sessionen.

Investering per person 150 kr inkl. moms. Denna kan göras genom att Swisha Hjärtats Glädje (enskild näringsverksamhet, Jerker Fredriksson, som är registrerad för F-skatt och moms), Swish: 072 044 7897. Om du vill göra en bank överföring skriv in det under övrigt i anmälsnings formuläret så får du bankkonto nummer. Notera under övrigt av anmälan om du vill ha kvitto.

Information med inloggnings uppgifter kommer skickas några dagar innan workshopen äger rum. Välkomna!

Jem (Chan Phap Ho) har mediterat i snart 30 år och varit med i Plum Village gemenskapen sedan 2002. Under åren som munk (2003-2020) har han deltagit och hjälpt leda retreater och workshops med sin lärare Thich Nhat Hanh och grupper av munkar och nunnor i Europa, Asien och Nordamerika. Åren 2016, 2018 och 2020 har han lett retreater och kvällar på svenska. Att dela utövandet och undervisningen på ett naturligt och pragmatiskt sätt med mycket paralleller till naturen inspirerar och berikar hans liv.

%d bloggare gillar detta: