Låt glädje och livskraft flöda! Dag i medveten närvaro

Lördagen den 22 maj, 2021 – kl 10-14

Denna dag kommer erbjuda oss undervisning i mindfulness (medveten närvaro) och hur mindfulness ger upphov till lycka. Vi kommer öva oss att tillämpa denna livsgivande energi i sittande, gående och måltids meditationer. Rörelser och djup avslappning kommer också att inkluderas. Konkreta sätt att bjuda in mer glädje och energi i vårt liv kommer erbjudas samt sätt att lugna, slappna av och hjälpa livskraften att flöda.

Om du anmäler till detta 4 timmars evenemang kommer du också få visst inspelat material och meditationer för att fortsätta utövandet.

Denna dag kan 7 personer delta med mig på plats. Rekommenderat bidrag för detta evenemang är 500 kr. Om du inte kan bidra denna summa eller vill bidra mer, skriv en rad i meddelandet i anmälan nedan. Du är välkommen!

Betalnings alternativ: Swish: 072 044 7897 (endast betalning) eller överföring till bankkonto (be om kontonummer i meddelande rutan i anmälan). Kostnad inkluderar moms, Hjärtats Glädje är en registrerad näringsverksamhet och är F-skatt och moms pliktig. Notera i meddelandet av anmälan om du vill ha kvitto.

%d bloggare gillar detta: