Mantran av kärlek

Välkomna till denna workshop i närvaro och kärleksfull kommunikation!

Den går av stapeln på första advent, den 28 november 2021, kl 14 – 17, på Samadhi Meditationsstudio, Stattena, Helsingborg.

Medveten närvaro kan nära och läka våra relationer genom djupt lyssnande och kärleksfullt tal. Mantran inspirerar oss!

Under denna workshop kommer jag erbjuda fyra mantran som min lärare Thich Nhat Hanh erbjudit oss för att närma oss detta ögonblick, dess under och varandra. De hjälper oss att lägga märke till och uttrycka det goda och vackra vi ser i oss själva och andra. De erbjuder även ett sätt att kommunicera när vi eller någon annan har det svårt och kan läka tendensen att dra sig undan. Vi kommer dela med varandra om våra erfarenheter samt dricka te. Både guidad sittande meditation och reflektionsövningar med tillfälle att skriva och rita ingår i dessa tre timmar. Bjud in helgerna med kärlek!

Investering för denna upplevelse är 450 kr. Eftersom den genomförst på Samadhi meditationsstudio erbjuds dess medlemmar att delta för 400 kr. Betalning kan göras genom Swish: 072 044 7897. Om du vill göra överföring till bankkonto, ange detta under övrigt i anmälan så skickar jag konto nummer.

Anmäl dig senast söndag den 21 november så får du 100 kr rabatt!

Hjärtats Glädje, som är en registrerad enskild firma och F-skatt och momspliktig. Trotts detta vill jag vidmakthålla kvalitén av givande (dana) en övning där vi bidrar vad vi kan för vi värderar och värdesätter någonting. Det är inte en transaktion med en kund och en prislapp, utan ett uttryck för livsenergi som flödar i form av pengar. Om du känner dig tilltalad av denna workshop, men att ovanstående investerings belopp inte är möjligt för dig, skriv då gärna en rad i meddelande rutan så kan vi säkert hitta en lösning för att möjliggöra läkning och växt.

%d bloggare gillar detta: