Mindfulness för män, den 25-27 oktober 2021

Skicka en intresseanmälan till info@mundekulla.se

Retreaten kommer genomföras på Mundekulla retreatcenter, mer information!

Världen behöver vila och vi med den…
I tider av yttre oro blir det allt viktigare att stilla sitt sinne och finna lugn inombords för att hantera de utmaningar vi står inför. Vi (inte minst män) uppmuntras ofta i vår tid att vara drivande, ansvarstagande, våga satsa och ta risker. Med denna retreat vill vi skapa en grogrund för att hitta lugnet i vardagen och gärna uppmuntra till en egen praktik. Retreaten vänder sig till oss som identiferar oss som män oavsett om du är en driven företagare eller ännu inte känner att du hittat ditt driv och kall i livet…

Vad är mest betydelsefullt för mig i livet ?
Tillsammans kommer vi på olika sätt att träna oss att komma tillbaka till oss själva och denna stund. Vi kommer att kombinera meditation, undervisning och delningar med musik och tid i naturen. Tillsammans kommer vi att närma oss vår erfarenhet att vara män i denna tid.
Vi kommer att fråga oss: Hur förhåller jag mig till min kropp? När jag ser mig i spegeln vem ser jag? Vilka sidor av mig uppmuntrar omgivningen? Vilka sidor visar jag helst? Vilka sidor av mig själv undanbedes från omgivningen? Vilka sidor av mig försöker jag dölja från andra och mig själv? Vad är det jag finner mest betydelsefullt i livet? 
Vi kommer utforska kropp, känslor, relationer och arbetsliv, allt för att öka förståelse och kärlek, så att vi kan fortsätta i en förnyad riktning med fördjupad frihet och avsikt. Välkomna till denna ny retreat modul som kommer att välkomna maximalt 16 manliga deltagare. 
Retreaten sker på svenska och leds av Peter Elmberg och Jerker ”Chan Phap Ho” Fredriksson,

%d bloggare gillar detta: