Qi Gong workshop – Låt energin flyta och flöda!

Tisdagen den 25 maj, 2021 – kl 19-20:30 – Samadhi Meditationsstudio i Stattena, Helsingborg

I denna workshop kommer alla deltagare få del av och öva tillsammans: öppning och uppmjukning av kropp och leder, självmassage, samt en smak av Lyft up Qi ur Zhineng Qi Gong traditionen.

Dessa övningar kommer hjälpa oss att slappna av kroppen, få energi och livskraft att flöda friare, samt lära oss redskap att använda oss av i våra liv.

Jem har övat olika qi gong och rörelse meditationer sedan 2002 och har det sista året deltagit i en lärar utbildning vid Qi Gong Akademien i Stockholm.

I denna workshop kan 7 personer delta med mig på plats. Rekommenderat bidrag för detta evenemang är 175 kr. Om du inte kan bidra denna summa eller vill bidra mer, skriv en rad i meddelandet i anmälan nedan. Du är välkommen!

Betalnings alternativ: Swish: 072 044 7897 (endast betalning) eller överföring till bankkonto (be om kontonummer i meddelande rutan i anmälan). Kostnad inkluderar moms, Hjärtats Glädje är en registrerad näringsverksamhet och är F-skatt och moms pliktig. Notera i meddelandet av anmälan om du vill ha kvitto.

%d bloggare gillar detta: