Retreat: Steg på godhetens, skönhetens och sanningens stig

Stigen har märkts ut och uppenbarar sig med varje steg – den 29 april – 2 maj 2021

Kommer hållas på Mundekulla retreatcenter utanför Emmaboda.
Alla är välkomna att delta oberoende av tidigare erfarenhet, livs- och andliga åskådningar, ålder, etnicitet, kön, eller sexuell orientation. När en grupp människor kommer samman bildas en gemenskap av öppenhet och omsorg, som när glädje, frid, kärlek och frid i oss alla.
Utövandet av medvetenhet, av närvaro är en mänsklig kapacitet. Vi behöver inga trossatser för.att öva på att låta våra tankar, ord och handlingar impregneras av närvaro. Vi måste själva omsätta undervisning och instruktioner för att ha våra egna erfarenheter av igenkännande, erkännande, acceptans, omfamning, släpp taget och se på djupet. Detta hjälper livets hjul att sättas i gång inom och omkring oss. Detta är en process av läkning och växt.
Under retreaten kommer vi att nära vår medvetenhet i sittande, liggande, stående och gående meditation, delnings grupper där vi lyssnar och delar från hjärtat, måltider i tystnad, tid i natur och i rörelse. Undervisning under retreaten kommer baseras på den ädla åttafaldiga vägen, som består av Rätt/Kompletta/Hjälpsamma föreställning, tankar, tal, handlingar, strävan, leverne, medveten närvaro och koncentration.

Mer information och anmälan via Mundekulla retreatcenter!

%d bloggare gillar detta: